Oorsprong

Meer dan 50 jaar in de business!
Gamestate staat voor fun! Ervaar de nieuwste Arcades en unieke look & feel van Gamestate! Door de jarenlange ervaring van de Veltmeijer Group is Gamestate marktleider in haar soort.
Spelen is winnen. De beloning: eeuwige roem en tickets die inwisselbaar zijn voor mooie prijzen. Iedereen die meedoet, is een winnaar.

History

1955 Opa Veltmeijer werkt als vending machine operator in Rotterdam.
1957 Opa neemt ontslag en begint zijn eigen bedrijf. Veltmeijer Automaten is geboren.
1959 Veltmeijer Automaten is verhuisd naar Sittard en exploiteert voornamelijk jukeboxen, flipperkasten, voetbal- en pooltafels.
1966 Ad Veltmeijer treedt samen met zijn broer Rob Veltmeijer en zwager Zef Philippen toe tot het bedrijf van zijn vader.
1989 De Berlijnse Muur is gevallen! Entertainment is weer toegestaan in Oost-Europa. Een buitenlands avontuur in Praag en Boedapest is een hit!
1994 Alrecrea wordt overgenomen en daarmee ook alle arcades van Center Parcs.
2007 Alrecrea introduceert het ticketsysteem in Nederland. Gamen wordt nu nog leuker! Met 40 locaties is de Veltmeijer Group de grootste game center exploitant in West-Europa.
2013 Eerste Gamestate opent in Kerkrade onder leiding van Roel Veltmeijer en Roger Tube.
Iets te vieren? Verjaardag of bedrijfsuitje?
Kom naar Gamestate! Voor groepen vanaf 5 personen heeft Gamestate het TIMEPLAY arrangement. Kies uit 3 opties en speel onbeperkt (!) tegen een bepaalde tijd.
De jarige ontvangt na het arrangement 1200 tickets op zijn of haar speelkaart. Grijpkranen en coin pushers zijn uitgesloten.

Come play at Gamestate
& be a

#WNNR

Wordt een #WNNR en mis nooit iets door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief

Schrijf je nu in